Maanantain iltatreenit jätimme väliin matkaväsymyksen takia, mutta tiistaina kerkesimme valoisan aikaan Ojankoon hieman treenailemaan.Siellä olikin valmiina suht kiva rata jossa kaikki kontakti esteet, kepit, putkia ja tietenkin hyppyjä.

Nana meni ensin Wilman kanssa.Aluksi kävi laittamassa namit kaikille ylös menoille ja namilautasen alastuloille.Wilmalla kyllä vauhtia riittää niin paljon ettei edes huomannut puomin ylösmenolla olevia nakkeja:) Alastulo sujuu erinomaisesti, hakee namilautasta ja pysähtyy istumaan.Sujuisipa kaikki yhtähyvin kisoissa!

Wilma myös ohjautui kivasti hypyille vaikka Nana juoksikin hieman jäljessä.Kepeille tuloa hypyltä harjoiteltiin ja Wilma menikin ihan hyvin kunhan oli käskyt ajoissa:)

Divan kanssa Nappi meni samaa rataa, joka sujuikin puoleen väliin asti hyvin pysähtymättä.Siinä vaiheessa Diva olikin jo sitä mieltä että nyt pitäisi saada nameja kun onhan tässä jo juostu tarpeeksi:)Eli toisin sanoen rupesi roikkumaan treeniliivissä!

Yllättävän hyvin Diva ohjautui esteille ja ottaa alastulokontaktit hyvin.Ylösmenoja täytyy alkaa tehotreenata, välillä vauhdissa loikitaan yli.

Kepeille menot olivat erinomaiset ja osaa suorittaa ne ilman kädellä ohjausta hyvinkin nopeasti.Virheet johtuivat taas kerran ohjaajan hitaudesta sanoa käskyt ajallaan:)

Kaikenkaikkiaan kivat treenit ja oli mukava huomata että Diva osaa suorittaa myös rataa kunhan ohjaaja vaan tietää mitä tekee...

 

Tänään kävimme taas iltapäivällä Ojangossa.Tuulinen ilma ei kylläkään innostanut kovin pitkiin treeneihin.Esteet jopa kaatuilivat tuulessa!

Teimme pienen radan johon otimme kontaktitreenit ja kepeille tulo harjoituksia.Rata oli sen verran helppo että Wilman vauhdikas meno oli kivaa katseltavaa.On se kumma että treeneissä W kyllä istuu ja odottaa kontakteilla mutta kisoissa on kuin ei olisi sellaisesta koskaan kuulutkaan:)

Divalla riitti intoa jo pelkän tuulisen sään takia.Aluksi oli hieman paikallapysymis vaikeuksia ja pitihän sen hakea kaikki namit pois kontakteilta etukäteen.No kyllä se sitten kun vähän rauhoittui niin rupesi sujumaan.Putkeen mentiin sellaisella vauhdilla että siirtyi koko putki pois paikoiltaan.Hypyt ja kontaktit meni hyvin ja kepeille tulot vaihtelevasti.Vielä pitää treenata että osaisi itse hakea sisäänmenokulman paremmin.

1293342.jpg