Sunnuntaina suuntasimme Mäntsälään match show:hun. Nappi haluaa harjoitella Divan kanssa kehäkäyttäytymistä mahdollisimman paljon ja sain minäkin vähän treeniä Wilmaa esittäessä.

Molemmat tytöt saivat punaisen nauhan, mutta eivät kuitenkaan sitten sijoittuneet.

Diva esiintyi ihan kivasti, vaikka välillä meinasi iskeä hyppykohtaus päälle. Nappi sai sen kuitenkin nopeasti hallintaan. Itse olin tyytyväinen että sain Wilman seisomaan hyvin ja liikkumaankin kohtuullisesti, vähän oli kaahausta havaittavissa:)

 

Maanantaina oli taas vuorossa agitreenit ja ensin oli Wilman vuoro.

Wilma vissiin muisti haukkupanta episodin viimeviikolta ja oli kovin hiljainen. Sitten kun mentiin radalle se tuumasi ettei tässä nyt varmaan voikaan haukkua ja innostua mistään, joten halusi vaan pois radalta. Muutaman kerran Wilma sai itse portin auki ja karkasi radalta,mutta sain sen houkuteltua nakeilla takaisin.Kovan houkuttelun jälkeen sain Wilman vähän innostumaan radan suorittamisesta ja se jopa uskalsi haukahtaa vähän, silloin se ihan silmissä piristyi että"eihän tämä nyt olekaan niin kauheaa"

Harjoitukset sujuivat sitten ihan ok. Oli keinulta kepeille tuloa jossa Wilmalla vähän vaikeuksia kun yritti kepeille väärältä puolelta, mutta saatiin myös onnistunut suoritus.Sitten oli hyppy-pituus- A kombinaatioita jotka sujuivat mallikkaasti.

Divan ryhmässä oli 4 koirakkoa paikalla joten oli runsaasti aikaa harjoitteluun.

Diva osaa todella hyvin jäädä paikalleen kun Nappi käy esim. laittamassa namilautasen kontaktin alastulolle.Se istui eilenkin pitkän ajan odottelemassa ihan rauhassa.

Radat menivät oikein hyvin, Diva on kehittynyt todella paljon, ohjaaja on vaan välillä hukassa.Harjoitukset olivat pääosin samoja kuin meillä.

Nappi onnistui kompastumaan jalkoihinsa ja Divaan kun tytteli päätti poiketa puomille yllättäen ja hypätä alas Napin jalkoihin. Komea kaatuminen suoraan mahalleen...onneksi ei käynyt kuinkaan, mustelmia vaan polvissa.