Lauantai iltapäivällä matkasimme Wilman kanssa autolautalla Tallinnaan.Matkaseurana meillä oli Kontion pariskunta ,heillä mukana Divan veli Weeti ja toinen Wildomar´s vahvistus Wallu.

Olimme varanneet huoneet City Hotel Portuksesta, lähinnä sijainnin takia, hotelli sijaitsee aivan D-terminaalin vieressä.Hotelli on ihan perus siisti ja vieraina oli paljon muitakin näyttelymatkalla olevia.

Wilmalle kaikenlainen matkustaminen on ihan uutta, ensimmäistä kertaa pääsi ulkomaille:)Laivamatka hieman ihmetytti, ei ollut kovin iloinen ilme kahden tunnin autokannella autossa olon jälkeen:(

Hotelliin päästyämme ulkoilutimme koirat ja syötyään Wilmakin rauhoittui sängylle nukkumaan.

Päätimme mennä haukkaamaan jotain pientä iltapalaa hotellin kahvila-ravintolaan.Se ei ollutkaan ihan yksinkertaista: monet listalla olleista voileivistä yms. olivat loppu.No, lopulta jokainen sai kuitenkin jotain syötävää ja menimmekin ajoissa nukkumaan että olisimme virkeinä näyttelyssä seuraavana päivänä.

Sunnuntai- aamuna lähdimme suunnistamaan näyttelypaikalle navigaattorin avustuksella.Näyttelykirjeessä ei ollut paikan osoitetta mutta olin katsonut osoitteen lemmikkipalstoilta valmiiksi.No sehän ei tietenkään pitänyt paikkaansa!Tiesimme kuitenkin oikean tien ja jonkun matkaa ajettuamme löysimmekin laululavan, jossa näyttely pidettiin.Opasteet olivat kuitenkin niin huonot että ihan tuurilla löydettiin:)

Sisälle luovittuamme selvisi että kehämme oli yläkerrassa jonne ei tietenkään ollut hissiä.No ei muuta kuin roudaamaan kamoja ylös.Nana sai kyllä järjestäjiltä apua häkin kantamiseen:)

Yläkerrassa oli ahdasta ja kuuma jo aamupäivästä.Tunnelma lämpeni entisestään kun pääsin juoksemaan kehään kolmen koiran kanssa.

Ensin oli vuorossa Wallu junioriluokassa.Sai arvosteluksi erinomainen ja oli lopulta VSP- Juniori saaden Viron juniorisertin.

Weeti kilpaili avoimessa luokassa johon oli ilmoitettu 4 koiraa.Weeti esiintyi hienosti ja voitti luokan arvostelulla erinomainen ja oli lopulta PU 2 saaden vara cacibin.

Lopulta oli Wilman vuoro.Valioluokassa oli Wilman lisäksi toinen narttu myös Suomesta.Wilma sai arvosteluksi erinomainen ja oli luokkansa toinen ja lopulta PN 4.

Meillä oli varattuna liput iltalaivaan joten meille jäi reilusti aikaa käydä ostoksilla näyttelyn jälkeen.Pienen kruisailun jälkeen löysimme Sikupillin Prismaan jossa kävimme syömässä ja teimme hieman ostoksia.Laivalle menomatkalla poikkesimme vielä Rimiin josta ostimme loput ostokset.

Laivamatka menikin sitten hieman väsyneissä tunnelmissa.Kiitos vielä Marjalle ja Harrille mukavasta matkaseurasta.Varmaan lähdemme vielä toistekin reissuun:)