Tuli se kauan odotettu kolmas ja viimeinen nollatulos ykkösissä!

Osallistuin(Nana) eilen Wilman kanssa Kirkkonummella Ritva Herralan tuomaroimalle hyppyradalle ja epäilyksistä huolimatta saimme kauan kaivatun nollatuloksen:)Siirrymme siis kisaamaan kakkosluokassa. Ilmottauduinkin heti kuun lopussa oleviin kisoihin Mäntsälään,siellä kun sattuu olemaan kakkosille sekä normaali että hyppyrata.

Eilinen rata oli siinä suhteessa jännä ettei siinä ollut muita esteitä kuin hyppyjä ja putkia ja kepit.Hyppyradallahan voi olla myös rengas tai pituus sekä pussi. Ensin oli neljän hypyn suora josta putkeen ja valssilla esteelle josta putkeen, siitä sitten kepeille takaspäin ja ohjaus väärältä puolelta! Olen niin ylpeä Wilmasta joka malttoi mennä kepit huolella vaikka olinkin "väärällä"puolella.Sitten taas hyppy josta kierto takaisin putkeen jonka jälkeen hyppy ja taas putkeen.Sitten kolme hyppyä kaaressa josta putkeen ja hyppy ja taas putkeen ja vielä kaksi hyppyä.

Radalla oli muutamia "kompia"joista Wilma selvisi mallikkaasti.Tuntui että Wilma olisi lukenut ajatuksiani,niin vaivattomalta ohjaaminen tuntui:)Esteitä oli yhteensä kaksikymmentä ja ihanneaika 43sek. Meidän aika oli 41,27 eli hieman alle ihanneajan.Olin kyllä tosi läkähdyksisssäni päästessämme maaliin.Täytyisi vissiin vähän kuntoa kohottaa että ajat paranisivat. Sijoituksemme oli 8/41 ja sertin lisäksi Wilma sai ison pussin froliceja.

1420713.jpg