Lauantaina osallistuin (Nappi) Divan kanssa Paimiossa järjestettyyn mölli-mejään.Kyseessä oli siis harjoituksenomainen tutustuminen verijälkityöskentelyyn.

Lauantai aamu valkeni hyvin aurinkoisena, joskin hieman tuulisena.Lähdin ajelemaan jo puoli kahdeksalta kohti Saloa jossa oli ensimmäinen pysähdys.Olin sopinut tapaavani siellä Susannan ja Antin jotka pitävät Musti ja Mirri-liikettä siellä.Tarkoitus oli ostaa hyvä varasto koiranruokaa ja samalla noutaa match show-palkinnot jotka he olivat luvanneet lahjoittaa tulevaan mätsäriin.

Ostosten jälkeen jatkoimme matkaa Motelli ykköstien parkkipaikalle jonne olikin jo kerääntynyt melko paljon innokkaita mölli-mejään osallistujia.Yhdessä letkassa ajoimme sitten hiekkakuopalle joka on ollut ennenkin harjoitusten tukikohta.

Meidät jaettiin neljään ryhmään ja minä pääsin Divan kanssa Johannan vetämään joukkoon.Meidän vuoromme oli mennä kolmantena.Jäljelle mennessä hieman mietitytti, että mitenköhän Diva jäljen suorittaa?Olemme harjoitelleet pari kertaa aiemmin ja edellisellä kerralla työskentely oli tarkkaa mutta hyvin hidasta.

Heti ensimmäisestä makauksesta lähtien oli selvää että Diva tajuaa mitä tässä tulee tehdä.Eteneminen oli määrätietoista, muutama pidempi tarkistuslenkki jäljen sivuun mutta aina palaten jäljelle.Ensimmäinen kulma meni hienosti, Diva kylläkin palasi kulmalle tarkistamaan pari kertaa mutta hetken pohdittuaan asiaa lähti jatkamaan ihan oikeaan suuntaan.

Toinenkin kulma nuuskittiin tarmokkaasti ja siitä olikin sitten aikamoinen kiire kaadolle joka oli peuransorkka.Kaatoa nuuskuteltiin ja hieman nuoltiinkin:)

Olin positiivisesti yllättynyt Divan suorituksesta ja Johannan kannustuksesta rohkaistuneena taidamme yrittää mennä kokeisiin vielä tämän vuoden aikana.Täytyy vaan tehdä muutamia harjoituksia että saadaan pidemmillekin jäljille kokemusta.

Harjoitusten jälkeen joimme kahvit ja koirat saivat hieman leikkiä keskenään.Oli mukava päivä, kiitos vielä kerran kaikille järjestelyissä mukana olleille.

 

Tänään juhlimme Divan 2- vuotissynttäreitä.Iltapäivällä sankari nautti kakusta ja illalla vuorossa oli leikkitreffit koirapuistossa:)

1465811.jpg

1465812.jpg