Lauantaina kävimme Wilman ja Divan kanssa ammattivalokuvaaja Aino Pikkusaaren järjestämässä joukkokuvauksessa.Ideana oli että omalla ennakkoon varatulla ajalla koiran kanssa saavutaan paikalle ja hän ottaa useita erilaisia kuvia omaan käyttöön ja yleiseen levitykseen.Koiran omistajalla on myös mahdollisuus ostaa kuvat ja käyttää niitä omiin tarkoituksiin.

Paikkana oli Nummelan lentokenttä-alue.Päivä oli tosi lämmin joten iltapäivällä kun saavuimme paikalle oli jo aika kuuma.

Nappi meni ensin Divan kanssa kuviin.Divasta otettiin seisomiskuvia eri kulmista.Aika hyvin antoi asetella itsensä kuviin ja vielä pysyikin paikallaan että saatiin kuvat otettua:)

Wilmasta otettiin samanlaiset kuvat ja sitten molemmista istumis- ja juoksemiskuvia.

Lopuksi vielä molemmat yhdessä:)Mielenkiinnolla odotellaan miten kuvat onnistuivat.

Tänään vuorossa oli taas näyttelyreissu, tälläkertaa Lahden kv- näyttelyyn.Englanninspringerspanieleita oli ilmoitettu 28kpl ja tuomarina toimi Israelilainen Agnes Ganami Kertes.

Diva oli ilmoitettu avoimeen luokkaan ja luokassa oli kolme muuta koiraa.Minä (Nappi) esitin tälläkertaa Divan itse, joten aikalailla jännitti viedä neitiä kehään.Jännitystä lisäsi viimeisen sertin metsästys.

Diva seisoi mallikkaasti ja liikkuikin kohtalaisen hyvin ja saikin erin ainoana luokassaan.Paras narttu kisassa olikin sitten kuusi kilpailijaa ja Diva tuli ensimmäiseksi!

Diva sai sitten sen viimeisen sertin ja seitsemännen cacib:nsa ja tuli SUOMEN MUOTOVALIOKSI!!