Kesäloma on mennyt viikonloppuisin lähinnä näyttelyiden merkeissä.12-13.7 olimme Lammilla ja Karjaalla näyttelyissä.

Tuloksina Lammilta Diva Val eri2 ja Pn4 ja Wilma Käy eh3 ja Karjaalta Diva Val eri2 ja Pn3 ja Wilma Käy eri2.

Viime viikonlopun reissaaminen alkoi oikeastaan jo keskiviikkona kun matkasimme Hauholle springerileirille.Olimme lupautuneet mukaan talkooporukkaan ja vastuullamme oli leirin ruokailut.Kaksi päivää keittiössa oli riittävästi ja lauantaina menimme Somerolle jossa kasvattaja Sanna järjesti kasvateilleen yhteisen tapaamisen.Päivän ohjelmaan kuului kilpailuja ja Wildomar´s Show jossa meidän tytöt pärjäsivät loistavasti: Wilma oli PN2 ja Diva PN1 ja BIS!! Molemmat tytöt palkittiin myös valioitumisesta ja Diva myös voittaja tittelistä.

Lauantai-illan vietimme hyvässä seurassa syöden ja juoden Sannan pihalla ja ilta vierähtikin aamun puolelle. Yövyimme Sannan pihalla vaunussa ja sunnuntai aamuna oli suhteellisen varhainen herätys Ypäjän näyttelyyn.Olo ei ollut kaikista parhain ja mielessä kävikin että mitenköhän päivä sujuu näyttelyssä.

Tuomarina oli Maret Kärdi Virosta ja katselimme muiden rotujen arvostelua ennen omaa vuoroamme.Erittäin tiukalta vaikutti, useassa rodussa ei valittu yhtään Rop:ia.

Springereiden alettua alkoi vaikuttaa että tiukka linja pitää.Enkkuja oli paikalla 20 ja vain 6 eriä.Divalla meni hienosti.Valioluokassa tuli voitto kolmen joukossa ja Diva oli myös paras narttu.Loppujen lopuksi Rop-Vsp kisassa Diva vielä päihitti upean Terryn ja oli siis myös ROP! Sanna esitti myös kasvattajaluokan joka saikin kp:n ja oli Rop- kasvattaja.

Isoon kehään mennessä ei odotukset olleet kummoisia.8- ryhmän otti Markku Santamäki, joka ei pari viikkoa sitten Järvenpäässä sijoittanut meitä.Tälläkertaa onni oli puolellamme ja Diva sijoittui hienosti ryhmän neljänneksi!!

Kasvattajaryhmäkin menestyi, tulos BIS-4.

Oli mukava , vaikkakin hieman raskas viikonloppu.Sunnuntai iltana kotiuduttuamme lojui sohvalla kaksi hyvin väsynyttä springeriä;))

1754851.jpg

                                                                        Kuva: Heidi Nemlander

1754863.jpg

Sannan pihalla iltaa viettämässä Nappi ja amerikan vieraat David ja Scott.Takana herkullisen ruoan metsästänyt Janne ja grillimestari Sami.