On taas ollut hieman taukoa tämän blogin pitämisessä.Tässä kuitenkin yhteenvetona viimeisen kuukauden tapahtumia.

Käväisimme Tallinnan liepeillä pidetyssä kaikkien rotujen näyttelyssä 6.9.Tuomarina toimi Juhan Juslin Suomesta ja Diva sai tuloksen valio Eh1.Rodussa oli paikalla 12 ess ja yhtään erin arvoista koiraa ei löytynyt.

Seuraavana viikonloppuna vuorossa oli lauantaina Nanalla ja Wilmalla agilitykisat Porvoossa.Ensimmäisellä agilityradalla saivat tulokseksi hylätyn , mutta toisella hyppyradalla tuli onnistuminen ja tuloksena 0 -rata ja sijoitus 7.

Sunnuntaina olimme Divan kanssa Porvoon Kr- näyttelyssä ja sieltä tuloksena Val Eh1.Tuomarina Matti Tuominen.

Teimme viikolla verijäljen Divalle ja se sujuikin melko hyvin.Kun Diva oli jäljen mennyt niin veimme Wilmankin samalle jäljelle.Wilmalta ei vauhtia puuttunut kun se kaahasi tarkasti jäljen läpi ja löysi nopeasti kaatona olleen hirven sorkan.

Viime viikonloppuna olimme lauantaina Hyvinkäällä ryhmänäyttelyssä ja Divan tulos Val Eri3.Diva osallistui myös Wildomar´s kasvattajaryhmään joka olikin upeasti BIS!! Onnittelut Sannalle ja Samille:))

Sunnuntai päivä menikin auringonpaisteesta nauttien match showssa jossa Wilma voitti siniset aikuiset ja Divakin sijoittui viiden parhaan joukkoon punaisissa.