Teimme reissun Kajaaniin 10-11.1.Osallistuimme siellä lauantai- iltana agilitykilpailuihin ja sunnuntaina kv-näyttelyyn. Päällimmäisenä oli tietenkin mielessä josko Divalle saataisiin se haluttu viimeinen cacib ja Nanalla ja Wilmalla mielessä sijoitusnolla agilityssä.

Lauantai illan agilitykisat alkoivat meidän osalta  kakkosten radalla vasta puoli kahdeksan aikaan illalla ja sen jälkeen oli vuorossa ykköset.

Wilma oli kovin energinen ja alku sujuikin erittäin hienosti.Sitten, kuten agilityssä usein, tuli sekunnin myöhästyminen ohjauksessa ja se maksoikin sitten nollaradan ja tuloksena 5 vp. kontaktivirheestäOtsan rypistys Radalla oli varsin tiukka ihanneaika, mutta sekin alitettiin parilla sekunnilla.Vähän harmittaa kun nollatuloksella olisi Wilma ollut 2.

Divan rata oli melko haasteellinen mutta siitä selvittiin hienosti, ainoastaan 5 vp. keppien sisäänmenosta ja siitä tuli myös reilu sekunti yliaikaa.

Sunnuntaina suuntasimme aamulla aikaisin takaisin pallohallille ja teimme leirin kehän laidalle.Siinä olimmekin sitten seuraavat 9 tuntia!!

Englanninspringereitä oli ilmoitettu huimat 52 kpl.Tuomarina toimi Ligita Zake Latviasta.Onneksemme kehämme oli siirretty alkuperäisestä paikasta hallin keskelle jossa olikin isot kehät ja koirilla tilaa juostaHymy

Sannalla ja Saijalla oli mukanaan Terry ja ensimmäisessä näyttelyssään oleva juniori Emma.

Terry aloittikin komeasti ollen paras uros!

Emma sitten yllätti kaikki ja voitti ison junioriluokan ja oli lopulta ROP-juniori ja lopulta vielä PN4 saaden sertin!

Nana esitti Wilman käyttöluokassa ja saikin hienosti tulokseksi Eri4.

Divan luokassa oli 5 valionarttua ja ensimmäistä kertaa minulla oli vaikeuksia pysyä neidin vauhdissa mukana.Diva oli oikein esiintymistuulella ja hurmasi tuomarin ja voitti luokkansaYllättynyt

Paras narttu kisassa jännitys oli melkoinen kun tuomari juoksutti meitä ja sijoitti ensin kolmannen ja neljännen ja sitten olivatkin enää jäljellä Diva ja sen puolisisar.Kovassa kisassa tuomari katsoi Divan ansaitsevan voiton ja sai näin ollen viimeisen tarvittavan Cacibin ja onkin nyt sitten FCI:n vahvistusta vaille KANS MVA!!

Rop kisan voitti Terry komealla esiintymisellään ja jatkoi voittamalla 8-ryhmän ja oli päivän päätteksi BIS-2!

Osallistuimme kennel Wildomar´s kasvattajaryhmään joka oli hienosti Rop -kasvattaja neljästä ryhmästä.