Tammikuu mennä hujahti reissatessa.Kajaanin näyttelystä toivuttuamme Nana osallistui Wilman kanssa Purina Areenalla agilitykisaan , joka sujuikin hienosti.Kaikki meni nappiin ekalla radalla ja tuloksena 0 ja -4.47 sekuntia alle ihanne ajanNauruKun sijoitus vielä oli 2/18 oli vihdoin se ensimmäinen nousunolla saavutettu!!

Toinen rata menikin sitten Wilman hypellessä minne sattuu ja tuloksena hylätty.

 

Tammikuun 22-27. päivä olimme Tanskan turneella.Mukana oli vain Diva ja tarkoitus oli mennä yrittämään sitä Tanskan sertiä.

Matkasimme Ruotsiin lautalla ja ajelimme Göteborgiin josta menimme lautalla Fredrikshavniin.Määränpää oli pieni Viborg:n kaupunki pohjois- Jyllannissa.

Matka sujui hyvin ja lauantaina olikin vuorossa tanskan spanieliklubin näyttely Stoholmissa.Näyttely oli erikoisesti iltanäyttely, jossa myös nautittiin illallista.Meillä oli hauskaa vaikkei toivottua tulosta saatukaan.Diva oli avoimen luokan kolmas erinomaisella arvosanalla.

Seuraavana päivänä oli toinen näyttely samassa paikassa ja tulos oli sama kuin edellisenäkin päivänä.

Tässä kuvia näyttelystä:

http://picasaweb.google.com/Nappi.Nana/Tanska2009?feat=directlink

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna osallistuimme Champions of Champions gaalaan yhdessä koiriemme kasvattajan Sannan ja kutsun saaneen koiran toisen omistajan Saijan kanssa.Kutsuttu oli Terry (Linmoor Your Majesty) joka oli viime vuoden voitokkain näyttely englanninspringeri.

Meillä oli oikein mukava ilta ystävien kanssa ja tietenkin pääosassa olivat upeat koirat.

 

Helmikuun 15. päivä Diva oli Tallinnassa yhdessä Terryn kanssa.Heidän handlerinään siellä toimi Sanna Vartiainen.Diva olikin hienosti paras narttu, sai cacibin ja oli lopulta vsp.

Tämä näyttely oli ns. "varmistelu" siihen vikan cacibin saantiin.Nyt kun Diva saikin sen jo Kajaanissa, ei paineita ollut enään tälle näyttelylle.No upea tulos kuitenkinNauru

 

Päätimme jo syksyllä että seuraavan juoksun jälkeen viemme Wilman kohdunpoistoon.Sillä on ollut useita valeraskauksia ja muutenkin hormonit heittelevät aikalailla.

Wilma leikattiin 6 helmikuuta ja kaikki sujui oikein hyvin.Muutaman päivän päästä se oli jo oma itsensä ja nyt näyttää siltä että luonnekin muuttui iloisemmaksiHymy

Wilmalla on energiaa ihan erilailla ja se leikkii useammin Divan kanssa ja yleensäkin touhuaa enemmän.

Meillä on tässä keväällä joitain näyttelyitä mutta loppukevät /alkukesä meneekin sitten toivottavasti Divan pentuja odotellessa.Kasvattaja astuttaa Divan seuraavasta juoksusta jonka olisi tarkoitus alkaa huhtikuun alussa.