Taas kuulumisia pitkästä aikaan.

Osallistuimme Springerspanielit Ry:n vuotuiseen agilitymestaruuskilpailuun 1.11 joka järjestettiin Purina Areenalla HSKH:n kisojen yhteydessä.Tuomarina oli Esa Muotka.

Agilitymestaruudet ratkottiin a-kisoissa ja Divalle tuloksena Maxi-1:ssä 42,86 eli aika -2,14 ja tulos 10.Tällä tuloksella sijoitumme agilitytulokas kilpailussa toiseksi.

B-kisa oli hyppyrata ja siinä Divalla olikin jo enemmän vauhtia, joka kostautui yhtenä riman pudotuksena.Tulos 29,72 eli -11,28 ja 5 vp.

Tässä video hyppäriltä:http://www.facebook.com/v/171495428700"

Maxi-2 :set aloittivat hyppyradalla ja siltä Wilmalle tulos 40,46 eli -0,54 ja 15 vp.

Agilityradalta tuloksena hylätty.

Näyttelypuolella on ollut vain pari näyttelyä sitten viimeisen kirjoituksen.

Olimme Seinäjoen KV:ssä 24.10 ja sieltä Divalle tuloksena VAL ERI.Tuomarina Helene Bjorkman Ruotsista.

 

Marraskuun 5-9. päivä teimme matkan Tanskaan Herningiin , jossa pidettiin tupla KV-näyttelyt.Sunnuntain näyttely oli myös Tanskan-voittaja 09.

Tavoitteenahan meillä oli saada Divalle Tanskan serti, tämä oli jo toinen reissu Tanskaan sitä yrittämään

Menimme laivalla Tukholmaan ja ajoimme Ruotsin läpi, Malmön kautta Tanskaan ja sieltä siltojen poikki pohjoiselle Jyllannin saarelle.Ajomatkaa kertyi yhteensä reissussa 2400km.Täytyy kyllä vaan todeta että Diva on todella helppo matkakaveri Autossa makoilee takapenkillä ja kun pysähdytään, tekee heti tarpeensa.Se ymmärtää että nyt ollaan matkalla ja pitää toimia nopeasti

Matkalla ylitimme Öresundin ja Storebeltin sillat, jotka eivät todellakaan ole mitään herkkua ylittää, varsinkaan jos yhtään kärsii korkeanpaikankammosta.Paluumatkalla kiusana oli kova sivutuuli ja silloin todella tuntui että silta ei ole tarpeeksi leveä

Majoituimme Branden pikkukylässä, noin 25 km Herningistä etelään.Hotellimme oli pieni ,viihtyisä hotelli Dalgas.

 .

Lauantai aamuna menimme näyttelypaikalle Herningin messukeskukseen aikaisin aamulla.Näyttelyalue koostui useasta isosta hallista ja parkkialueista.Olimme paikalla hyvissä ajoin, koska odotimme ruuhkia.Kuitenkaan minkäännäköistä ruuhkaa ei ollut, vaan saimme auton parkkiin melkein oven eteen.

Sisällä hallissa oli vielä puolenpäivän aikaankin hyvin väljää.Kehät olivat todella isoja, 12X15 m ja niiden välissä leveät käytävät.Tämä on uskomatonta kun paikalla oli kuitenkin 3500 koiraa per päivä!

Lauantaina tuomarina oli Niels Brandstrup Norjasta.Diva oli ilmoitettu avoimeen luokkaan, joka olikin suuri, 8 narttua!Yhteensä enkkuja oli 36, joista narttuja 21 ja niistä 19 kilpaili sertistä!

Olimme aika epäileväisiä sertin saannin suhteen kun vastassa oli kauniita koiria ja tuomari melko tiukka arvosteluissaan.

Diva esiintyi upeasti ja tuomari ihastelikin sitä sanoen että "koira on hyvin näyttävä" ja sijoittikin Divan luokkansa ensimmäiseksi.

Paras narttu -kilpailussa tulimme toiseksi valion jälkeen ja ilo oli suuri kun viimein kolmannessa näyttelyssä saimme sen kauan himoitun Tanskan sertin!! Divasta tuli näin ollen sekä Tanskan että Pohjoismaiden Muotovalio

Sunnuntaina tuomarina oli Tino Pehar Kroatiasta.Diva sai erin avoimesta luokasta mutta ei sijoittunut luokassaan.

Huonompi menestys sunnuntaina ei haitannut yhtään sillä matkan tarkoitus oli jo saavutettu.

Sunnuntai iltapäivällä kävelimme kylällä ja otimme hieman kuvia.

 

Diva sai näyttelystä uuden lelun, joka olikin hyvin mieluinen.

 

Reissu oli onnistunut ja oli mukava nähdä paikka missä ensi kesänä pidetään maailmannäyttely.Silloin siis uudelleen Tanskaan!