Meillä on ollut hoidossa muutaman päivän ystävämme siperian husky Navi.Hän on jo varttuneeseen 10- vuoden ikään ehtinyt tanskalaisneito, joka ymmärtää vain tanskaksi käskyjä.Toisaalta Navi on myös hyvin omapäinen ja harkitsee aina kannattaako kaikkea kuulla:)

Koirat tulevat hyvin juttuun keskenään , etenkin Divan kanssa leikit ovat melko villejä ulkoillessa.Nyt Navilla on harmillisesti juoksut, joten ei voitu lähteä koirametsään jossa yleensä käymme.

Perjantaina iltalenkin jälkeen päätimme viedä omat tytöt viereiseen koirapuistoon leikkimään kun tiedossa oli leikkitreffit sprinkkupentujen kanssa.Tytöillä oli kivaa puistossa ja niin myös Navilla kotona:)

Tiesimme että Navilla on tapana varastella ruokaa ja tutkia paikkoja kun on yksin.Lähtiessämme korjasimme "kaikki" tavarat pois mikä voisi olla kiinnostavaa ja jätimme siankorvan pureskeltavaksi.

Kotiin palattuamme meitä odotti kiva yllätys jo eteisessä.Koirien näyttelyreppu oli tutkittu ja siellä olleet kuivatut maksanpalat syöty ja pussi revitty silpuksi.Myös vyölenkkiin kiinitettävää namipussia oli lutustettu ja sen muovisisus pureskeltu.Mahtoi maistua nakeilta?

Jäljestykseen tarvittavat välineet oli myös kaivettu esiin portaiden alta.Veretyssieni oli varmaan tuoksunut hyvältä.Linnusiivet eivät olleet onneksi kelvanneet pureskeltaviksi.

Meillä on puhkaistu aukko keittiön ja olohuoneen väliseen seinään.Navi oli hyödyntänyt tämän kulkureittinä hyppäämällä sohvalta aukosta keittiöön.Pudotus on aika suuri mutta hyvin oli seniori selvinnyt siitä ja vielä hypystä koiraportin yli takaisin eteiseen:)Keittiössä ei ollut mitään kiinnostavaa, muutamia papereita tiputeltu lattialle.

Lauantai oli upea aurinkoinen päivä ja suuntasimme Haltialan pelloille ulkoilemaan.Siellä ei yllätykseksemme ollut muita koiranulkoiluttajia, joten Diva ja Wilma saivat juosta vapaana pelloilla.Divalla oli todella kivaa narupallon kanssa.Se juoksee aivan älyttömänä ja paiskoo itseään päähän kumipallolla:)Jaksaisi varmaan tätä leikkiä tuntitolkulla.

Päästimme Navin hetkeksi vapaana juoksemaan mutta totesimme että kutsut kaikuivat kuuroille korville , joten oli parempi ottaa neiti kiinni:)

Kaupunki on lannoittanut tai kalkinnut pellot, joten vaatteet ja koirat olivat hienon valkoisen pölyn peitossa.Koirat pääsivätkin pesulle kotona.

Illalla oli vielä vuorossa koirien jalkahoito--Wilma ja Diva saivat anturoihinsa kehäkukkavoidetta ja sukat jalkaan:)Oli myöhemmin todella pehmeät tassut:)

Tänään aamulla pidimme pienen askartelutuokion.Nana silitti ison kasan ruusukkeita jotka käytämme järjestämässämme match show:ssa toukokuussa.Minä leikkasin ja liimasin niihin uudet keskiöt.Siinä sitten hujahtikin muutama tunti:)Vielä olisi jäljellä noin 100 kunnostuksen tarpeessa olevaa vaaleanpunaista ruusuketta.Kaikkeen sitä vapaa-aikaansa käyttää??

1301794.jpg

1301798.jpg