Kiirettä on pitänyt viimeaikoina. Olimme Divan kanssa Helsingin ja Haminan Kv- näyttelyissä.Helsingistä tuloksena PN4 ja Haminasta PN 3 kera vara cacibin.

Seuraavana viikonloppuna oli Springerspanieleiden vuotuinen erikoisnäyttely hotelli Ellivuoren pihalla Karkussa.Enkkuja oli ilmoitettu 101 kpl! Päivä oli pitkä ja helteinen.

Wilma oli käyttöluokassa saaden eh:n, mutta  sijoittui toiseksi luokassaan.Diva oli valioluokan kolmas erinomaisella.Tuomarilla oli melko tiukka linja, vain noin 10 narttua yli neljästäkymmenestä sai erin.

Mukava päivä kuitenkin ja kaiken kruunasi koirien kasvattajien uros joka oli lopulta Best In Show!! Onnittelut Sannalle ja Saijalle Terryn huikeasta päivästä!

Tiistaina olimme Ojanko Cup:n viimeisessä osakilpailussa.Osallistuin Wilman kanssa mölliradalle kisan ulkopuolisina.Saimmekin puhtaan radan ja hienolla ajalla olisimme olleet neljänsiä!

Nana meni kisaavien radan Wilman kanssa ja tekivätkin hienoa rataa kunnes ohjausvirheestä johtuen W meni väärän radan.Muuten todella hyvä rata ja hienot kontaktit:)

 

Diva on ollut koko tämän viikon kasvattajan luona Somerolla kun he lähtivät Saijan ja Terryn kanssa eilen Ruotsiin näyttelymatkalle.

Tarkoituksena oli saada molemmille koirille Ruotsin sertit ja siten Ruotsin näyttelyvalioiksi.

Tänään saimmekin hienoja uutisia, sekä Diva että Terry olivat Hasslarpin ryhmänäyttelyssä saaneet sertit ja näin Diva onkin nyt Fin Mva, SU(u) Ch, V-07, EstJV-07, LtuJV-07 Wildomar´s Dig Dub ´N´Deny!!

1621508.jpg