Viime päivät ovat olleet hyvin kauniita ja keväisen aurinkoisiaCool Olen käynyt melkein päivittäin koirien kanssa jäällä lenkillä koska nyt yöpakkasten ansiosta hanki kantaa koiria ja kun itsellä on lumikengät niin eteneminen on helppoa.

1300531818_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aikuiset koirat ja pennut nauttivat jäällä juoksemisesta ja ranta pusikoista löytyy kaikenlaista kivaa tutkittavaa.Eräänä päivänä Casper löysi jonkinnäköisen nahkan, todennäköisesti ketun suolistama jänis josta ei ollut enään kuin osa turkista jäljellä:) Sitä olikin sitten hauska kiidättää pitkin jäätä.

1300531531_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Casper on myös kunnostautunut pentujen leikkisetänäKieli ulkonaSe juoksuttaa pikkuisia ulkona ja sisällä ne leikkivät springerimäiseen tyyliin suu- leikkejä, eli ähistään lattialla selällään ja suikitaan toista suulla:) Aika hauskaa kun melkein aikuinen uros ja kaksi pentua makaavat lattialla selällään ja huitovat tassuillaan ja yrittävät purra kaveria:)

http://www.youtube.com/watch?v=TD7-BLnmcNM

Alkuviikosta pentumäärä väheni kahteen, tai no oikeastaan meillä oli alkuviikosta kolme pentua kun Ihana tuli kyläilemään muutamaksi päiväksi.Mutta siis Anton lähti omaan kotiin ja täytyy kyllä sanoa että ikävä tuli sitä poikaa.Anton oli pennuista ehkä se kaikkein hellyttävin ja persoonallisin kaveriHymy Pääsi kyllä varmasti hyvään kotiin ja tulemme tapaamaan sitä useasti kun asuu melko lähellä, mutta jotenkin erilaista on ilman Antonin iloista olemusta.

1300449703_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Anton mussu<3

Ihanasta on kasvamassa oikein sievä ja iloinen tyttö.Häntä ja koko peppu heiluu kun Ihana mennä touhottaa.On ilo katsella kuinka hyvin se kantaa itsensä ja olemus on hyvin ryhdikäs:)Innolla kyllä odotamme ensimmäistä pentunäyttelyä.

Viikonloppuna Axu kävi myös trimmissä ja oikein komea nuoriherra on hänestä kasvamassa.Tällähetkellä meneillään on kyllä jalkavaihe eli odotellaan hieman josko tilanne tasaantuisi niin saisimme kunnon edustuskuvatkin otettuaSilmänisku

Amy ja Aron ovat siis kotosalla ja aika hyvin on arki ruvennut muotoutumaan viiden koiran taloudessa.Tietenkin olisi suotavaa että Aron löytäisi oman kodin mutta toistaiseksi tilanne on nyt tämä.

Viikonloppuna menemme taas Casperin kanssa pentunäyttelyyn.Tästä viikonlopusta alkaakin sitten oikein harrastus- / näyttelyputki! Katselin tuossa kalenteria ja huomasin että seuraava "vapaa" viikonloppu onkin sitten juhannusYllättynyt No nyt onkin sitten enemmän tätä koirapopulaa jota kuljettaa mukana:) Aikalailla järjestelyjä vaatii lähteä reissuun yms. mutta aina asioihin ratkaisut löytyy. Ilmoitin tuossa juuri neljä pentua näyttelyyn ja aikuisia useamman kappaleen taas useampaan näyttelyyn ja laskeskelin että heinäkuuhun asti varmistuneista näyttelymatka ja ilmomaksuista tulee jo kasaan melkein 3 tonnia!Ei pitäisi laskea mihin rahat menee mutta toisaalta eipä meillä muitakaan "rahareikiä" oleKieli ulkona

Aron pääsee täksi viikonlopuksi kylään ystävämme Niinan luokse.Niina itse ehdotti aiemmin että voisi ottaa pentuja vuorotellen kaupunkiin sosiaalistumaan ja ideahan on aivan loistava, joten Aron pääsee kaupunkivierailulleHymy

Laitan myöhemmin hieman kuvia ja videota koirien riemusta jäällä:)