Eilen varhain aamulla lähdimme ajamaan kohti Tamperetta ja kansainvälistä koiranäyttelyä.Mukana oli molemmat tytöt, Diva ilmoitettuna vielä nuoriin ja Wilma valioluokkaan.Tiedossa oli pitkä näyttelypäivä, sillä englanninspringereitä oli ilmoitettu 52.

Saavuimme Pirkkahalliin hyvissä ajoin ja seurasimmekin walesi kehän loppuun ja valmistauduimme omaan vuoroon.Tuomarina oli John Thirwell Englannista.

Koirien kasvattajalla Sannalla oli yksi uros mukana ja tuloskin oli mitä parhain, Terry oli paras uros!Onnea!!

Nartut aloitti suuri junioriluokka, peräti 10 nuorta neitiä:) Sannan Fanny esiintyi loistavasti ja oli lopulta luokkansa toinen saaden eri:n.

Divan vuoron tullessa jännitimme neidin esiintymistä, se kun on ollut hieman vaihtelevaa.Nyt kaikki meni hienosti Sannan esittäessä ja Diva voitti luokkansa erinomaisella laatu-arvostelulla.

Wilma esiintyi tyypilliseen tapaansa vauhdikkaasti ja oli luokkansa kolmas erinomaisella:)

Paras narttu kehässä olikin runsaasti hienoja koiria.Tuomari poimi joukosta jatkoon neljä, kolme avoimesta luokasta ja Divan nuorten luokasta.Sijoitettuaan kolmosen ja nelosen jännitys kohosi huippuunsa Divan kisatessa voitosta kauniin puolisiskonsa kanssa.Tälläkertaa tuomari piti Divasta ja valitsi sen voittamaan!Diva sai siis 11:sta sertin ja 5:n cacibin.

Rop-vsp kisassa koimmekin sitten jymy-yllätyksen kun Diva valittiin ROTUNSA PARHAAKSI! Kilpailu oli kova upealiikkeisen Terryn kanssa.Tämä oli Divan 3. Rop-voitto Suomessa!

Jäimme odottelemaan vielä ryhmäkehiä , jossa Diva kävi pyörähtämässä Sannan kanssa.Oli kiva katsoa kaunista esiintymistä isossa kehässä:)Tälläkertaa ei sijoitusta.

Kaikenkaikkiaan oikein mukava ja onnistunut näyttelypäivä.

Suuri kiitos Sannalle neidin esittämisestä!!